Kind of

Sunt în mijlocul nemuririi. Sunt un nor pe cerul azuriu. Sunt cântecul dimineţilor târzii si tot odată glasul lor. Sunt o picătură de utopie. Sunt otrava ce ţi-a intrat în sânge cândva şi de care nu vei mai scăpa niciodată. Îţi aminteşti de mine? M-ai cunoscut cândva,înainte de nemurire, undeva în abis. Mi-ai jurat iubire eternă şi mi-ai dăruit un trandafir vopsit în negru.
Cred că noi suntem nişte ciudaţi. Nimeni nu ne poate înţelege, desigur,nici nu încearcă. Poate doar din cauza vârstei, noi suntem tineri şi vom trăi pentru totdeauna, ei se vor ofili încet-încet. Noi suntem veşnici că stâncile de pe malul Mării Negre, ei sunt trecători că frunzişul pădurii. Ei cred că suntem prea tineri să gândim aşa şi să visăm la valurile mării. Dar noi nu suntem că ei,niciodată nu vom fi.
Ei sunt morţi, noi suntem vi, întotdeauna vom fi. Fericirea e de nepătruns, de aceea noi o vom avea din plin. Cele mai frumoase clipe sunt cele pe care nu le-ai trăit încă, mereu îmi spun asta, trebuie să fie adevărat.

Kind of

Reclame

Un gând despre „Kind of

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s