Esti din nou tu

Cel mai trist moment este acela când realizezi că te-ai pierdut. Eşti spulberat în toate părţile şi nu poţi face nimic decât să cauţi şi să speri că într-un final te vei găsi.
Dimineaţa găseşti o arteră micuţă pulsând sub primele raze ale soarelui şi o iei. O bagi în buzunar şi simţi un nou început. Mai pe la amiază găseşti un plămân îngropat adânc în nămol. Îl iei, îl cureţi cu grijă şi îl bagi şi pe el în buzunar. Apoi le găseşti tot mai rar: jumătate de ficat aruncat în iarbă, câteva vene înfundate prin nisip, oasele mâinii stângi răsfirate pe asfalt în praf şi soare şi tot aşa. Piedicile nu întârzie nici ele, provocările devin din ce în ce mai mari, durerea aproape te face să renunţi. Te îneci văzând cu ochii în propria-ţi anvalansa de cuvinte. Totul e inecacios şi miroase a frunze putrezite.
Încet-încet reuşeşti. Le aduni cu grijă pe toate şi le bagi în buzunarul acum foarte mare şi plin de sânge uscat.
Totuşi îţi lipseşte ceva, nu îţi poţi aminti ce, dar continui să cauţi. Disperat, furios, singur, fericit, trist şi din nou disperat nu ai linişte o clipă până nu găseşti acel ceva ce îţi lipseşte.
Totul până într-o zi. Zorii dimineţii vin liniştiţi, aducând cu ei o zi frumoasă.
Atârnată de o sârmă dintr-o curte oarecare, inima ta bate nebuneşte. Niciodată nu ţi-ai închipuit că poate să bată atât de tare: o auzi chiar şi din locul unde ai rămas pentru o clipă înmărmurit.
O iei, o cureţi de sângele ce curge şiroaie pe lângă ea şi o bagi în buzunar, e prea mare, e foarte mare, gigantică chiar. Nu ai mai văzut niciodată o inimă atât de mare.
Acum eşti în sfârşit complet, te simţi mai plin ca niciodată. Eşti din nou tu.

Esti din nou tu

Reclame

5 gânduri despre „Esti din nou tu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s